Linkbuilding

Meer bezoekers door linkbuilding van OpEinstein.nl

We willen allemaal graag hoog in de zoekresultaten komen van Google, maar hoe beoordeelt Google wie bovenaan komt in Google? Naast het optimaliseren van je content, is je linkprofiel een van de belangrijkste factoren waarop Google je website beoordeelt.
Linkbuilden is het plaatsen van een link op een andere website naar jouw website. Door deze links te verzamelen beoordeelt Google je website beter. Dit leidt tot hogere posities, meer bezoekers en meer conversies.

Wat is van belang bij het Linkbuilden?

Om beter gewaardeerd te worden in Google met behulp van Linkbuilding, is het belangrijk om rekening te houden met wat van belang is bij het Linkbuilden.

  • Een sterk linkprofiel
  •  Reviews
  •  Social links
  •  Blogs

Het bouwen van een sterk linkprofiel

OpEinstein.nl kan je helpen met het bouwen van een sterk linkprofiel. Bij OpEinstein.nl staat kwaliteit van de links voorop. Wij zorgen voor links op meerdere platformen, die je een goede score in Google opleveren. Daarnaast zorgen wij ervoor dat je met de links ook beter scoort op jouw zoekwoorden.

Reviews

Klanten gaan continu online op zoek naar informatie over een product of service voordat ze een aankoop doen. Online reviews zijn daarom een zeer belangrijk aspect voor ieder bedrijf.

Social links

Door op je sociale accounts te linken naar pagina’s op je website, worden je pagina’s sneller opgepakt door Google. Hoe meer fans, shares, likes, volgers, tweets en retweets hoe beter je pagina scoort. Hoe hoger de betrokkenheid van je volgers, hoe beter.

Blogs

De links van en vanuit blogs zijn ook erg belangrijk. Blogs worden door Google erg waardevol bevonden, een blog heeft namelijk trouwe volgers. Daarnaast kan een blog zorgen voor meer bezoekers naar je website.

Wil jij ook meer bezoekers op je website?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden uw website? Vul dan hieronder het contactformulier in en één van onze Einsteins neemt binnen 24 uur contact met u op. Voor direct contact kunt u ons altijd bellen op 06-312 62 441 of 050-32 00 844

Haal jij het maximale uit online? Laat een reactie achter.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.