Zoekmachine-optimalisatie

Linkstrategie

Wanneer u OpEinstein.nl inschakelt voor linkbuilden, is het van belang om te starten met het ontwikkelen van een strategie. Een strategie voor linkbuilding is belangrijk. Zo is het essentieel dat er een goede ‘flow’ in de toevoer van nieuwe links naar uw website ontstaat. Het bepalen van een linkstrategie voor uw website, begint met het analyseren van de huidige situatie. Zo wordt er gekeken naar hoeveel links er nu naar uw website verwijzen,vanaf hoeveel verschillende domeinen deze komen en of deze natuurlijk überhaupt relevant zijn voor uw website. Ook het naar het linkprofiel van uw concurrenten zal onderhevig aan de analyse zijn.

Linkbuilding door een ‘Einstein’

Linkbuilding is een groot onderdeel van onze SEO-strategie. Wij zijn ervan overtuigd dat goede links, in combinatie met goede content uw website hoger in Google plaatsen. Onder linkbuilding verstaan wij het verkrijgen van links naar uw website. Een link naar uw website, wordt gezien als een stem voor uw website. Hoe meer stemmen, hoe populairder uw website wordt.

 

Starten met linkbuilden

OpEinstein.nl gaat voor een veilig, natuurlijk en gezond linkprofiel en daar passen slechte links niet tussen. Doel is om ervoor te zorgen dat er online over uw website, producten en/of diensten geschreven wordt. Het netwerk met online ‘publishers’ is groot en groeit met de dag. Uiteraard wordt er ook voor uw nieuwe contacten te gelegd met o.a. bloggers, bedrijvenpagina’s en partners.

Haal jij het maximale uit online? Laat een reactie achter.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.