De slimste keus in online marketing
  • 050 32 00 844
Offerte
4 Gratis Wordpress Plugins Bekijk stappen

De beste vier WordPress-plugins

Je WordPress website wil je goed vindbaar hebben. De website dient geoptimaliseerd te zijn op het gebied van content, snelheid en optimalisatie van data. Voor al deze zaken zijn plugins beschikbaar. De plugins zijn zelfs gratis beschikbaar.

Marketing plugins chat gtp openai

Site Kit by Google

Site Kit is een handige tool om data bij te houden van je website. Deze plugin geeft je een snel overzicht van alle data. De plugin maakt jouw data overzichtelijk en makkelijk te verwerken. Je kunt in Site Kit Search Console, Google Analytics en PageSpeed Insights koppelen.

Schema & Strucutured Data

Deze plugin zorgt ervoor dat je rich snippets kan toevoegen aan je website. De rich snippets geven meer informatie onder de organische zoekresultaten. Dit kunnen bijvoorbeeld veelgestelde vragen zijn of je contactgegevens. De plugin integreert ook met Yoast SEO, zodat er geen conflicten ontstaan tussen de twee plugins.

Website laten maken Groningen

Autoptimize

Autoptimize is wellicht minder voor de hand liggend, maar wel belangrijk voor je pagespeed score. Deze plugin heeft geen effect op de teksten van je website of je weergave in de zoekresultatenpagina’s, maar het kan de laadtijd van je website verlagen. Dit doet de plugin door above the fold content te prioriteren en andere content later in te laden zonder dat jouw bezoeker daar iets van merkt.

Website feedback

Smush

Smush is een andere plugin om je website sneller te laten laden. Dit is essentieel voor websites met afbeeldingen. Smush kan er namelijk voor zorgen dat je afbeeldingen lazy loaden, zodat jouw pagina al laadt voordat alle afbeeldingen op de pagina zijn geladen. Dit zorgt dus voor een betere pagespeed score en een snellere ervaring op je website. Ook kun je met smush je afbeeldingen “smushen”. Dit houdt in dat Smush je afbeeldingen verkleint. Dit zorgt voor een gegevensbesparing op je website en een snellere laadtijd.

Wat kost linkbuilding
Starten met laten maken van een nieuwe website?

Maak een afspraak met één van onze online specialisten