De slimste keus in online marketing
  • 050 32 00 844
Offerte
Affiliate marketing tips Meer uit online Lees hoe

De kracht van anderen

Bij affiliate marketing worden advertenties (banners) van uw website op gerelateerde websites weergegeven. De banners linken door naar uw website, dus zodra er op geklikt wordt, heeft u een bezoeker. Zodra de bezoeker daadwerkelijk iets bestelt, draagt u een vooraf afgesproken provisie af aan een affiliate partij. Een affiliate partij is een bedrijf dat fungeert als een soort van tussenpersoon tussen uw website en de website waarop uw advertentie (banner) wordt weergegeven.

Online SEO marketing Groningen

Omzet genereren met affiliate marketing

U kunt op twee manieren verdienen aan affiliate marketing. Aan de ene kant kunt u er meer bezoekers mee naar uw website trekken. Aan de andere kant kunt u op uw website banners van andere websites zetten. Als er via uw banner een bezoeker op een website komt, die daar ook een bestelling plaatst, dan bent u de ontvanger van de provisie.

Online SEO marketing Groningen

Affiliate marketing tips

Het is bij affiliate marketing een goede zaak om op je hoede te zijn. Hieronder een aantalaffiliatie marketing tips.

  • Kies voor de juiste affiliate partij: informeer naar bezoekersaantallen, geo- & demografie en ervaringen van eerdere (soortgelijke) partnerships
  • Maak goede provisie afspraken; stel een bepaalde conversieperiode in, niet iedereen voltooit een aankoop na het eerste contactmoment (kan soms wel een jaar duren!)
  • Eerste keer? Adverteer op een gelimiteerd aantal websites, zodat je overzichtelijk de kanalen afzonderlijk van elkaar kunt evalueren.
  • Zorg ervoor voor een propositie dat past bij het affiliatiekanaal, het vergroot de kans op een succesvolle handeling.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste affiliatie marketing-partijen? Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Leadfeeder - Genereer meer B2B sales

Aan de tips niet voldoende?

Kom in contact met een echte affiliate marketeer. Hij of zij kan je nog meer aanvullende tips geven over de inzet en vruchten van affiliate marketing. Vul hieronder het web formulier in en één van onze Einsteins neemt binnen enkele uren contact met je op. Voor direct contact kun je natuurlijk ons gerust bellen op, tel.: 050-32 00 844

Ps: wist je dat OpEinstein actief de online marketing verzorgt op de volgende locaties: Assen, Drachten, Emmen, Enschede, Groningen, Heerenveen, Hengelo, Hoogeveen en Leeuwarden?

SEO Groningen
Hulp nodig bij het vinden van de juiste affiliatie marketing-partijen?

Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.