De slimste keus in online marketing
  • 050 32 00 844
Offerte
Marvo Systeemplafonds Check SEO results

Ontwikkelingen organische posities in Google op basis van 12 maanden tijd

SEO activiteiten

  • Google AdWords
  • Content
  • Linkbuilding
  • Webdesign
Marvo systeemplafonds
De website van Systeemplafond bezoeken?

Klik op deze blauwe balk

Directeur Martin Voorwald aan het woord – Onbetaalbaar!

In het jaar 2015 stapte Peter jan bij Marvo binnen, destijds nog volop bezig met zijn HBO studie commerciƫle economie. Hij had toen al de volledige focus op het online marketing met als specialiteit online adverteren. Ik merkte al snel op dat het erg prettig werkte, iemand bij mij op de zaak en de ideeƫn direct uitvoert. Voorheen deden we onze online zaken met grotere partijen die elders in het land waren gevestigd. Dat Peter Jan intern bij ons op locatie werkte was fantastisch, want hij leerde daardoor het bedrijf door en door kennen. Online heeft hij daar handig op in kunnen spelen. Bovendien wordt alles direct voor elkaar gemaakt.

Online professionals

Tevens vind ik het erg prettig dat OpEinstein werkt met een kleine groep toegewijde specialisten. Je krijgt een hele andere kwaliteit dan bij de grotere online organisaties met een stuk meer betrokkenheid. Wensen waren er overigens genoeg vanaf mijn kant, maar wat is er te realiseren als de grote concurrent (met meer budget) ook vol op bezig met de online vindbaarheid. De wens was natuurlijk nummer 1 organisch en een strak afgestelde Google Ads-campagne met zoveel mogelijk conversies tegen de laagst mogelijke kosten.

Het onmogelijke is mogelijk geworden

We zijn nu vier jaren verder en onze website is gemoderniseerd en ziet er super strak uit. Daarnaast staan we met diverse zoekwoorden op nummer 1, maar op het allerbelangrijkste woord “systeemplafond” staan we in heel Nederland nummer 1 organisch! Dit brengt natuurlijk zeer veel gratis aanvragen met zich mee. De Ads-campagne staat strak afgesteld en rendeert meer dan uitstekend. Alle grafieken van de website, aantal aanvragen en de conversies staan compleet op groen. Het is onwerkelijk wat Peter Jan heeft gerealiseerd: onze vindbaarheid is spectaculair!

Martin Voorwald

Directeur – Marvo Systeemplafonds

Staphorst
Rollecate Groep
SEO performance
Joure
DMT-et
SEO performance
Surhuisterveen
WordPress website
Droogers Horeca
Webdesign, development, Webshop, Wordpress & Google Shopping