De slimste keus in online marketing
  • 050 32 00 844
Offerte
Friesland Lease hoger in Google Friesland Lease Wat wij doen

Wie is Friesland Lease?

”Op zoek naar een ondernemende leasemaatschappij waar u de duurzaamste oplossing aangereikt krijgt voor uw mobiliteitsgebruik? Dan zit u goed bij Friesland Lease. Friesland Lease is innovatief, duurzaam en ondernemend. Zo zijn wij de eerste die de Leasefiets aanbieden en hebben we al veel ervaring met rijden op groen gas en elektrisch rijden. Friesland Lease is erg ondernemend en probeert altijd het beste maatwerk aan te bieden voor ondernemers.” 

– Homepage Friesland Lease

Echte Friesland Lease webcontent creëren

De vraag vanuit Friesland Lease anno 2016 was helder en simpel: unieke, frisse website-content met een sterke focus op klant én Google-vindbaarheid. En ook nog op zo’n manier dat bezoekers van de nieuwe website direct Friesland Lease duidelijk online zouden herkennen. OpEinstein heeft hiervoor speciaal een ‘echte’ Friesland Lease klantvriendelijke schrijfstijl laten ontwikkelen.

De nieuwe content is mede tot stand gekomen dankzij het vooraf analyseren van de ‘costumer journey’ in combinatie met een Google-zoekwoordenanalyse. Zo wisten de online specialisten van OpEinstein al in een vroeg stadium hoe en op welke manier zij teksten voor Friesland Lease wilden verzorgen. Naar eigen zeggen heeft deze aanpak geresulteerd in een extreem relevante website met diverse online-oplossingen en ingespeeld op de verschillende fases van het mobiliteit-aankoopprocessen.

Friesland Lease snel in online zoekmachines omhoog

Een van de online doelstellingen van Friesland Lease was het verdubbelen van de organische bezoekers in een jaar tijd. Naast een bredere online vindbaarheid betekende het ook het innemen van topposities op competitieve core business-gerelateerde zoekwoorden in de markt. Door hard te werken aan het online populariteitsprofiel steeg Friesland Lease na live-gang van de nieuwe website al snel in de zoekmachine-ranking van Google.

Totale groei in 1 jaar tijd van bezoekers: 95,77%
Organische groei van de bezoekers: 97,8%

Totale bezoekersontwikkeling frieslandlease.nl
Totale bezoekersontwikkeling frieslandlease.nl
Totale organische bezoekersontwikkeling frieslandlease.nl
Organische bezoekersontwikkeling frieslandlease.nl

Wat OpEinstein voor jouw kan betekenen?

Geïnteresseerd geraakt, na het lezen van Friesland Lease case, in de dienstverlening van OpEinstein? Vraag onderstaand geheel gratis en vrijblijvend jouw Online Marketing-Check.

Wij analyseren jouw huidige online situatie en inventariseren een plan van aanpak om te winnen in Google.

OpEinstein verzorgd overigens ook actief de seo services op locatie in o.a.:

Assen | Apeldoorn |  Deventer | Drachten | Emmen Enschede | GroningenHeerenveen | Hengelo | Hoogeveen | JoureLeeuwarden | LelystadUtrechtZwolle

Staat je regio er niet bij? Geen probleem, voel je vrij om contact op te nemen. We leven in digitale wereld en we kunnen je ongetwijfeld goed en vindbaar van dienst zijn.

Meest gelezen onderwerpen

Website ranking – 4C-modelMeta discriptionNo follow – Google meldingenGoogle website checkSEO marketingGoogle online marketing – Professionele website – Website laten maken tips – YouTube-Website