De slimste keus in online marketing
  • 050 32 00 844
Offerte
OpEinstein incompany Google Workshop Bekijk agenda

Google SEO workshop

Hebt je een website of shop en wil je meer relevant verkeer uit Google halen? En hebt je geen zin om een duur online marketingbureau in handen te nemen? Maak dan gebruik van een workshop Google. In deze workshop leggen we uit welke factoren belangrijk zijn bij het genereren van online vind- en zichtbaarheid. Daarnaast ontvang je vele interessante tips en trucs om direct mee aan de slag voor je website te gaan.

Online marketing Groningen

Belangrijke Google workshop onderwerpen:

De essentie van deze Google workshop is gericht op de basiskennis van SEO. We laten zien welke mechanismes bepalen hoe Google de zoekresultaten opmaakt. We nemen je mee in het verhaal van websitetechniek, content en online autoriteit.

Je maakt kennis en ontvangt nieuwe inzichten als het gaat om:

  • Website-techniek
  • Content
  • Autoriteit
Online marketing tips

We beantwoorden de volgende vragen:

  • Hoe zorg je voor een vind- en zichtbare website en wat is belangrijk voor Google?
  • Wanneer plaatst Google jouw website hoger in de zoekmachine?
  • Google Analytics en Google Search Console, je kunt er van alles mee, maar wat heb je echt nodig?
  • Links naar je website, links binnen je website en links naar andere websites. Maar wat is verstandig en wat kun je beter niet doen?
  • Hoe kun je eigenlijk je website efficiënt optimaliseren voor betere Google-posities?

Interesse in een Google workshop?

Een workshop Google organiseren? Een zaal met een scherm is al voldoende. Misschien nog iets van koffie of thee en we zijn klaar om te gaan. Wij verzorgen workshops vanaf 2 uren of voor een hele dag. Daarnaast brengen we graag wensen en doelen in kaart, zodat de presentatie goed aansluit op de commerciële doelstellingen.

De groep bestaat uit maximaal tien personen. Handig om mee te nemen tijdens de workshop: een laptop of tablet. Het is ook mogelijk om deze workshop incompany te verkrijgen.

Google SEO Workshop
Interesse in een Google workshop?

Laat een reactie achter en we komen snel met je in contact

“OpEinstein heeft een introductie college gegeven over SEO. Het was een leerzame ervaring binnen het traineeship learning program.”

André Dietz - Projectmanager Promo Bears