De slimste keus in online marketing
  • 050 32 00 844
Offerte
Tips Professionele website Hoe je website promoten

Hoe promoot ik mijn website?

Tijd, liefde en aandacht. Als je een hogere ranking in Google wilt start dan eerst met het opzetten van een marketingstrategie. Begin met formuleren van een plan van aanpak in hoe jouw website het beste kan aansluiten bij jouw doelgroep. Kies de juiste kleurensamenstelling, gebruik een aansprekend logo en communiceer een slogan dat meteen jouw toegevoegde waarde duidelijk maakt.

“Effectieve website staat gelijk aan klantgericht zijn.”

Hoger in Google

Waarom mijn website promoten?

Het succes van een website zit niet vaak in de visualiteit, maar in hetgeen wat jij als ondernemer of organisatie te bieden hebt. Waarom neemt een bezoekers een product of een dienst juist bij jou af? En waarom dient een website-bezoeker eigenlijk iets bij jou af te nemen? Dit alles hangt voor een groot deel samen met jouw business-model. Online is klantgericht handelen én communiceren. Tegenwoordig kun je online zoveel websites in een korte tijd bezoeken en tegen elkaar afzetten, dat je als internetondernemer wél moet nadenken over je eigen toegevoegde waarde.

Stel jezelf de vraag: waar ben jij als start-up, mkb-er, organisatie of merk uniek in?

Tips bij het promoten van jouw website

Een website is veel meer dan slechts een plaatje. Het is je visitekaartje, de motor van jouw brand. Het realiseren van krachtige website begint met het inventariseren van jouw wensen. Het analyseren van jouw online mogelijkheden, kansen, business en omgeving. Door aandachtig stil te staan bij de elementen die jouw bedrijf of organisatie sterk maakt, kun je ook de focus visueel en met content aanleggen op diezelfde elementen. Met het gebruik van slim beeldmateriaal (persoonlijk, sturend en verleidend) creëren we een website die het bezoeker moeilijk maakt om geen contact met jou op te nemen.

Promotie van je website uitbesteden?

OpEinstein is er voor organisaties die internet marketing serieus nemen. Wij helpen graag start-ups, bedrijven, organisaties en merken tot het behalen van een hogere website ranking. Maak daarom kennis met een digital expert. Wij werken met WordPress en zorgen ervoor dat jouw website krachtig en sterk overkomt.

Vul vrijblijvend het onderstaande web formulier in en bekijk eens de Google website-checklist. Bellen kan natuurlijk ook, tel.: 050 3200 844.