De slimste keus in online marketing
  • 050 32 00 844
Offerte
Webdesign Goede Website Laten maken? Wil jij ook een goede website laten maken?

Hoe kom ik hoger in Google?

Wat heb je aan een website die een mooi design heeft, goede content, maar geen bestellingen, offerte aanvragen of contactmomenten binnenkrijgt? De vraag is dus, hoe kom ik hoger in Google? OpEinstein.nl kan jou hierbij helpen.

Hoger in Google door website optimalisatie

Naast de mogelijkheden om je website te laten maken door OpEinstein.nl, is het ook mogelijk om je website te optimaliseren met behulp van OpEinstein.nl. Wij zorgen ervoor dat je hoger in Google komt, door data te analyseren. De acties van de bezoekers op je website worden geanalyseerd. Waar vertrekken je bezoekers? Deze data analyseren wij voor je en vervolgens voeren wij verbeteringen uit. Daarnaast kunnen we je adviseren we over het slim inzetten van Ads, chats, polls en andere kanalen die ervoor kunnen zorgen dat je hoger in Google komt.

Marvo systeemplafonds

“SEO, webshop, Google Ads en Shopping optima forma ingesteld”

Alex Koning, Droogers Koel- en Keukeninnovatie, Surhuisterveen

“De nieuwe website van StressWise staat online. Zoals wij intern zeggen: de kwaliteit druipt er vanaf”

Harrie Kolsteeg, CEO De MindfulnessFabriek, Groningen

“Ze onderscheiden zich met deze manier van werken van andere ondernemingen”

Mirjam Marinus, marketingmanager Friesland Lease, Drachten

“Nuchtere, eerlijke en realistische partij”

Paul Goossens, Category Manager New Business Greetz, Amsterdam

“Geweldige resultaten geboekt met behulp van Op Einstein”

Wouter Koolmees, DGA Accu Noord, Groningen

Hoe kom ik hoger in Google?

Hoe kom ik hoger in Google? Een vraag die wij regelmatig krijgen. Het is hierin vooral belangrijk om te voldoen aan de verwachtingen van de bezoeker of nog beter zelfs te overtreffen. Wanneer Google merkt dat bezoekers je website erg goed vinden zal je hoger in Google komen. Maar hoe voldoe je aan de verwachting van de bezoeker? Hieronder volgen een tips van ons om ervoor te zorgen dat de verwachting van je bezoeker wordt voldaan.

Waarom moet de bezoeker voor jouw website kiezen?

Waarom moet je bezoeker een bestelling of een offerte aanvragen bij jou? In welk opzicht ben jij beter dan de concurrent? Het is belangrijk om dit duidelijk te laten zien op je website. Dit kan je vervolgens ondersteunen met keurmerken, certificaten of andere zaken waaruit dit blijkt.

WordPress website
Vrijblijvende offerte aanvragen

”Wist je dat: OpEinstein.nl is volledig Google Certified, dat betekent dat wij als online marketing bureau conform de richtlijnen van Google werken. De professionele certificering wordt door Google toegekend wanneer aangetoond is dat wij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.”

Welke vragen of problemen heeft je bezoeker?

Een bezoeker komt altijd met een bepaalde vraag, probleem of behoefte bij je op de website. Aan jou om in te schatten, waarom een bezoeker op je website komt. Vervolgens dien je antwoord te geven op deze vragen. Dit draagt bij aan de gebruikservaring van de bezoeker, dit zorgt ervoor dat je resultaten in Google beter worden.

WordPress website

Zorg voor duidelijkheid op je website

Als je jezelf de vraag stelt: ‘hoe kom ik hoger in Google’ is het ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de website gemakkelijk te laten doorlopen. Zorg ervoor dat elke stap in een bestelproces duidelijk is. Dit zorgt voor een betere gebruikservaring en zorgt ervoor dat je hoger in Google komt.

Hoger in Google
Wil jij ook Hoger in Google?

Wil jij ook hoger in Google? De specialisten van OpEinstein.nl zorgen ervoor dat je website beter gevonden wordt in Google.