De slimste keus in online marketing
  • 050 32 00 844
Offerte
OpEinstein In de media Bekijk publicaties

Spring Real Estate bouwt samen met OpEinstein aan goede online vindbaarheid

Sinds het najaar van 2019 heeft Spring Real Estate een nieuw online platform voor commercieel onroerend goed. Samen met OpEinstein is er hard gewerkt aan een goede online vindbaarheid.

Lees het hele bericht op Spring Real Estate

Spring Real Estate

Friesland Lease kiest voor OpEinstein

Leasemaatschappij Friesland Lease en OpEinstein.nl slaan de handen ineen. In de zoektocht van Friesland Lease naar een onderneming die zich echt specialiseert in SEO, kwamen ze bij OpEinstein.nl terecht. “We kwamen er al snel achter dat SEO een vak apart is, een specialisme. Iets waarmee we bij Friesland Lease natuurlijk niet achter konden blijven en dus OpEinstein.nl voor hebben ingeschakeld”, aldus Mirjam Marinus van Friesland Lease.

Lees het hele bericht op Ondernemend Friesland

‘De enige bron van kennis is ervaring’

“Online marketing is een prachtig vak. Je ziet snel resultaten. Het is echt kicken als je iets analyseert, bedenkt, uitzet en effect heeft. Het is zo inzichtelijk dat je je vinger erop kan leggen, zoals dat bijvoorbeeld het bezoekersaantal stijgt door jouw wijzigingen. Je kunt iedere dag, week of maand laten zien wat er al bereikt is en wat nog mogelijk is,” vertelt de 26 jarige ondernemer Peter Jan Kooijenga.

Lees het hele bericht op Ondernemend Friesland

OpEinstein_Peter Jan Kooijenga
Bouwen aan een betere vindbaarheid?

Kom in contact en laat ons je online doelstellingen weten.

Vrijblijvende offerte aanvragen