De slimste keus in online marketing
  • 050 32 00 844
Offerte
Internet marketing services Hoger in Google Hoe wij jou helpen

De beste internet marketing services

Als je het over internet marketing services hebt, dan heb je het over het meer uit online marketing halen in de breedste zin het woord. Denk je na over het uitbesteden van je online marketing activiteiten? Lees hier in een notendop hoe online marketing werkt en wat voor services wij kunnen bieden.

SEO services

Internet marketing services: content optimaliseren

Goede content zet aan tot actie. Het is daarom belangrijk om in een ‘actieve’ vorm te schrijven en de bezoeker voor te kauwen in hetgeen wat van hem of haar verwacht wordt. Probeer daarnaast je content vriendelijk leesbaar te maken door gebruik te maken van alinea’s, tussenkopjes (bij voorkeur H1, H2, H3, et cetera) en opsommingen. Voeg daarnaast ook relevante links toe die verwijzen naar artikelen met extra diepgang. Bovendien is de aandachtsspanne op het internet kort. Het is slim om met losstaande zinnen de bezoeker extra te motiveren om door te lezen. Zie ook onderstaand voorbeeld:

”In de volgende alinea kom je achter het geheim van extreem goede content”.

Internet marketing services: conversie stimuleren

Een van de belangrijkste zinnen op je website voor het genereren conversie is de propositie. Waar blink jij in uit? Dit is dé succesfactor die je dient te onderbouwen met usp’s. Dit staaft je geloofwaardigheid. Stel je voor je voert een bedrijfsnaam met de volgende propositie: de goedkoopste in chocola met bedrukking. Als je werkelijk de goedkoopste bent, communiceer dan ook vooral je prijs op de komma nauwkeurig.

Meer over succesvolle conversie optimalisatie

Internet marketing services: verkeer genereren

Dit is een discipline waar nog altijd veel bedrijven tegen aan lopen. Geringe verkeer op de website. Er zijn diverse manieren om verkeer te genereren. Met search engine marketing (SEM) is van belang om in te spelen in een duidelijke behoefte. Het belangrijk om te achter halen hoe jouw doelgroep in hun behoefte wordt voorzien, hoe zij in Google op zoek gaan naar jouw product of dienst (costumer journey) en op welke platformen zij zich (juist ook naast een Google) bevinden. Kom in aanraking met je doelgroep en voorzie in hun behoefte mede dankzij het voeren van een aansluitende propositie.

Alles over m.b.t. vindbaarheid? Lees het perfect toepassen van jouw SEO marketing

Jouw internet marketing uitbesteden?

Je hebt zojuist de basis-elementen van  online marketing in een notendop doorgenomen. Hebt je eigenlijk geen tijd om zelf je eigen online marketing (en daarmee SEO) te verzorgen? Denk eens na over de inzet van specialisten. OpEinstein verzorgt actief SEO services op de volgende locaties: Assen, Drachten, Emmen, Enschede, Groningen, Heerenveen, HengeloHoogeveen en Leeuwarden. Neem gerust contact op voor meer informatie.