De slimste keus in online marketing
  • 050 32 00 844
Offerte
Wat kost linkbuilding? Check prijzen

Wat zijn nou voor prijzen voor linkbuilding?

Wil je linkbuilding uitbesteden en ben je op zoek naar de prijzen? Linkbuilding wordt vaak als service er een beetje bij gedaan door online marketing bureaus. Het wordt zelfs verzorgd door goedkope studenten. Echter het laten uitbesteden van linkbuilding aan amateurs is zeer onverantwoord. Daarnaast kan het aanmelden van spammy-links zelfs tot een Google-penalty leiden. Wij adviseren dan ook om links uit te laten besteden aan professionals. Bovendien win je hiermee namelijk wel in Google.

Wat kost linkbuilding?

Wat zijn dan de prijzen voor professionele linkbuilding? Deze vraag is eigenlijk volledig afhankelijk van de branche waar jouw bedrijf zich in begeeft. Met andere woorden: de concurrentie. Bovendien is het ook afhankelijk van de online doelstellingen die je wenst te behalen. Het geven van een prijs is daarom altijd maatwerk. Je kunt het beste eerst een concurrentieanalyse opvragen. Er zijn tegenwoordig vele goede tools beschikbaar waarmee je een uitdraai van je concurrenten kunt maken. Wij maken zelf o.a. gebruik van Ahrefs en Majestic SEO. Dit zijn zeer gerenommeerde tools.

Wat kost linkbuilding

Hoe passen wij linkbuilding toe?

Wij geloven in de kracht van kwaliteit. Ons doel is het plaatsen van een linkvermelding op een sterk en betrouwbaar met een grote relevantie voor jouw business. Het liefst hebben we dat jij zelfs conversies en aanvragen uit deze backlink verkrijgt. Daarmee creëert deze vermelding direct een financiële meerwaarde. Bovendien is blijkt dat Google prima in staat is om deze conversiesignalen op te vangen en nog meer waarde aan de link meegeeft. Factoren waar wij voor linkbuilding naar kijken zijn:

Uiteraard maken we altijd een hypothese van de verwachte prestaties voor jouw Google-posities. Dat maakt de investering concreet. Je weet daarmee waarvoor je betaald.

De perfecte strategie aan voor jouw linkbuilding?

We helpen je graag aan betere Google-posities

Belangrijk om te weten bij linkbuilding

Linkbuilding vergt geduld en inspanning. Het kan soms tot wel 12 maanden duren voordat je pas de eerste aantoonbare resultaten ziet. Dit komt omdat Google het linkprofiel van jouw website op basis van de afgelopen 12 maanden analyseert. De meeste ondernemingen en organisaties stoppen vaak met linkbuilding omdat ze geen resultaat zien. Dit is natuurlijk zonde! Linkbuilding is een langetermijnstrategie waar eigenlijk geen enkele bedrijfsvoering, start-up, bekend merk of gerenommeerde organisatie, in Nederland zonder kan.

Wil je een linkbuilding-prijsje opvragen?

Wil je toch weten wat voor linkbuilding voor jou zou kosten? Dat kan uiteraard en geheel vrijblijvend. En we maken met alle plezier kosteloos een gedegen marktanalyse. Daarnaast geven we een indicatie van hoeveel links je per maand kunt verwachten. We maken daarin onderscheid in homepage-links, bloglinks en andere krachtige backlinks. Je ontvangt via ons dus geen simpel prijsje. Nee, wij hebben het streven onze dienst zo tastbaar mogelijk te maken.

Linkbuilding tarieven
Linkbuilding uitbesteden? Informeer naar de mogelijkheden

Geef je online doelstellingen aan ons door

Wie als wij als linkbuilding-partner zijn?

OpEinstein is een nuchtere ‘Groningse’ online marketingpartner dat sinds 2015 linkbuilding verzorgt voor een aantal grote merken uit het gehele land. Denk aan FreshTV, Greetz en Friesland Lease. Sinds kort zijn ook actief voor internationale organisaties als DMT Environmental Technology en Promobears USA. De kennis en ervaring die wij hier mee opbouwen is daarmee ook voor jouw als start-up, eenmanszaak of bedrijf beschikbaar. Daarnaast opereren wij transparant door iedere maand een overzicht van geplaatste linkvermeldingen en in combinatie met de Google-prestaties (groei positie) naar je te versturen .

Website laten maken Groningen

Wat je verder nodig hebt?

Bouw aan een converterende website met relevante content. Ook hierin nemen we je graag bij de hand en voorzien we jouw van advies. Content-optimalisatie in combinatie met linkbuildingstrategie is een ijzersterke combinatie. Sterker nog: alvorens wij starten met het ook maar aanmelden van één link willen eerst er zeker van zijn dat jouw website ‘sterk’ genoeg is. Bij de geringste twijfel geven wij dit direct aan. Een samenwerking dient van beide kanten te komen. Geef ons daarom ook de ruimte om je daarover te adviseren.

Leadfeeder - Genereer meer B2B sales
Zoekwoordenanalyse anno 2020
Marvo systeemplafonds
De ultieme website laten maken
Google SEO Workshop
SEO: the quick wins