De slimste keus in online marketing
  • 050 32 00 844
Offerte
Video van YouTube plaatsen Youtube en Website Hoe het werkt

Hoe je een YouTube video op je website plaatst?

Je kunt tegenwoordig ieder willekeurig video op YouTube ‘insluiten’ op je website. Niet voor niets is het motto van YouTube ‘Broadcast Yourself’ en als gerespecteerd onderdeel van de online marketing is de manier of je product- en dienstverlening beter onder de aandacht te brengen. Bovendien is YouTube met ruim 100 miljoen zoekopdrachten per dag de nummer twee online zoekmachine ter wereld. Je kunt als ondernemer of organisatie daarmee zakelijk gezien volop profiteren van dit bijzondere medium.

Marvo systeemplafonds

Wat kun je met YouTube?

YouTube draait maar om één ding: views. Je hebt een aantal manieren om te ranken. Organisch en gesponsord. Speel met je vindbaarheid door in de titel van je video zoekwoorden mee te geven en maak een aantrekkelijke thumbnail van je video. Dit lokt kijkers om je video te bekijken. Het is daarnaast slim om de video krachtig te openen. Dit zorgt ervoor dat kijkers niet direct afhaken en geboeid blijven kijken. Maak bovendien een heus YouTube-kanaal aan. Je kijkers kunnen zich dan onder meer abonneren op jouw kanaal.

YouTube-video op website plaatsen

Hierbij een handige en korte handleiding van vijf stappen in over hoe je een YouTube-video snel op je website plaatst.

  1. Open in YouTube de gewenste video die je op je website wenst plaatsen
  2. Klik vervolgens onder de video op ‘Delen’. Waar overigens ook een illustratieve pijl bij staat.
  3. Kies voor ‘Insluiten’.
  4. Er opent zich een pop-up van de video. Onder ‘Embed’ staat een stukje HTML-code weergegeven. Selecteer deze code door te klikken op ‘kopieer’. Je kunt overigens ook nog bepaalde instellingen aanpassen zoals hoogte en breedte van de video.
  5. Ga je nog je website en plaats de zojuist gekopieerde code in broncode van je webpagina waar je video wenst weer te geven. Klik op opslaan en voila!

YouTube website-specialisten inschakelen

OpEinstein is er voor organisaties die YouTube-marketing serieus nemen. Denk je aan het laten maken van een sterke bedrijf- of promotievideo. Wij helpen graag bedrijven en instanties om het maximale uit hun video te halen. Maak daarom eens kennis met een ervaren video-branding-specialist.

Vul vrijblijvend het onderstaande web formulier in en binnen enkele uren neemt een online specialist per e-mail contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook, tel.: 050 3200 844.

OpEinstein verzorgt actief de online marketing op de volgende locaties: Apeldoorn, Assen, Drachten, Emmen, Enschede, Groningen, Heerenveen, HengeloHoogeveen, Leeuwarden, Lelystad en Zwolle.