De slimste keus in online marketing
 • 050 32 00 844
Offerte
Haal meer uit je website SEO specialist Start nu met optimaliseren

De beste SEO specialist

De SEO specialist spreekt! Wij delen onze kennis met jou als het gaat om online marketing. Haal meer organische bezoekers en aanvragen uit je huidige website. Start nu met het genereren van een hoger online rendement. Met de juiste SEO specialisten realiseer je:

 • Meer online bezoekers
 • Hogere Google-posities
 • Meer gratis conversies
Online marketing tips

Optimaliseren van webdesign #seo-specialist

SEO begint altijd bij je website. De basis van je online marketing. Tegenwoordig zijn er vele mogelijkheden en tools beschikbaar om een eigen website te maken. Als het gaat om een website start het altijd met look-and-feel. Hebt jij een gaaf webdesign? Het is bewezen dat websitebezoekers enorm visueel zijn ingesteld. Maak hier optimaal gebruik met een professionele website. Wat maakt een website professioneel? Een professionele website staat voor een strakke opbouw, groot beeldmaterieel met een hoge resolutie en passend kleurgebruik.

We geven onderstaand een aantal eigen gemaakte website-voorbeelden:

Drachten
Friesland Lease
Webdevelopment, SEO performance
Amsterdam
FreshTV
SEO performance
Amsterdam
Greetz
SEO performance
Zwolle
Online marketing Groningen
Yellow Cloud
Webdesign, development
Amsterdam
Bedrijfsvastgoed
SEO performance, Google Ads
Kollum
Website laten maken
De Houttwist
Webdesign, development, Webshop, WordPress & SEO performance
Op zoek naar een echte SEO specialist?

Kom in contact en laat je online doelstellingen aan ons weten

Verhogen van aantal bezoekers #seo-specialist

Hoe je websitebezoekers snel verhogen? Schrijf relevante content! Start met het publiceren van meer relevante webpagina’s. Daarnaast dient iedere webpagina specifiek over één onderwerp te gaan. Begin eerst met het analyseren van de reis die jouw potentiële klant online aflegt. Stel jezelf de volgende vragen:

 • Welke zoekwoorden gebruikt jouw klant in Google?
 • Welke informatie is je klant naar op zoek?
 • Wat zijn de latente behoeftes van je klant?

Marketinggeheim: als je consument wil je altijd je aankopen kunnen (sociaal en voor jezelf) kunnen verantwoorden. Communiceer daarom reviews, referenties, gerealiseerde projecten en klantbeoordelingen weer. Hierdoor kom je over de specialist. Daarnaast is het ook verstandig om aan te geven waarom de potentiële klant voor jou moet kiezen. Dit kan heel sterk met de welbekende USP’s.

Verbeteren van Google-posities #seo-specialist

Maar hoe kom je nu hoger in Google? Waarom staan je concurrenten er wel en jij niet? Klinkt ongetwijfeld herkenbaar. Deze vragen hebben alles met autoriteit te maken. Maar wat is eigenlijk autoriteit? Een autoriteit is iets of iemand die ergens veel van weet: een specialist, expert of deskundige (bijvoorbeeld Albert Einstein). Google gebruikt autoriteit van een website als variabele om te bepalen op welke positie een website komt te staan bij een zoekterm.

En hoe verkrijg je autoriteit?

Heel simpel. Laat anderen (websites) naar je verwijzen als je de specialist op jouw vakgebied. Maak handig gebruik van partners, toeleveranciers en bloggers. Laat je netwerk op hun eigen website schrijven over jouw business. Met uiteraard een linkvermelding naar je eigen website. Deze tak van sport noemen we ook wel: linkbuilding

 

SEO Groningen
Op zoek naar een echte SEO specialist

Kom in contact en laat ons jouw doelstellingen weten

Realiseren van meer conversie#seo-specialist

Je hebt nu meer verkeer en hogere posities in Google, maar we zijn er nog niet. We willen het maximale uit online voor je halen. We gaan je potentiële klanten psychologisch positief beïnvloeden. Zodat zij sneller geneigd raken om contact met je op te nemen. En hoe gaan we dit realiseren? Maak kennis met de principes van Caldini.

Voeg elementen toe op je website als:

 • Schaarste: op = op, nog twee plekken beschikbaar, aanbieding verloopt op…;
 • Wederkerigheid: vergeef een cadeau aan je potentiële klant, wedden dat je er iets voor terugkrijgt;
 • Consistent gedrag: verklein de moeite om contact via je website op te kunnen nemen;
 • Sociale bewijskracht: liefhebbers van dit product bestelden ook…’
 • Autoriteit: keurmerken!

Interessant? Lees ook meer over het strategische klantbehoefte model

Meer over conversie en het verleiden van je klant?

Kom in contact en laat ons jouw doelstellingen weten

Wie zijn wij als SEO specialisten?

Wij zijn OpEinstein, een verbastering van ‘op één staan’. We geloven in de kracht van specialisten. Zoals ze ook zeggen: schoenmaker blijf bij je leest. Dit artikel is geschreven door Peter Jan Kooijenga. Laat hem weten wat je van dit artikel vind, geef tips of waardevolle toevoegingen. En delen wordt gewaardeerd! Hebt je hulp nodig bij je eigen online marketing? Kom gerust in contact. We helpen je graag.

Maar over online marketing? Bekijk de onderstaande artikelen. Je kunt ook een kijkje nemen op IMU.nl. Hier halen wij ook veel van onze kennis vandaan.

OpEinstein_Peter Jan Kooijenga
Leadfeeder - Genereer meer B2B sales
Zoekwoordenanalyse anno 2023
Marvo systeemplafonds
De ultieme website laten maken
Google SEO Workshop
SEO: the quick wins