De slimste keus in online marketing
  • 050 32 00 844
Offerte
Wat kost een website Wat kost een website

Wat kost een website?

Nieuwsgierig naar de kosten van het laten maken van een website? Uiteraard vinden wij ook het belangrijk om over dit thema duidelijkheid te verschaffen. Daarnaast wil je natuurlijk een website die goed converteert en hoog rankt in de zoekmachines.

Bij ons kun je een voor een bedrag vanaf 1.250 tot maximaal 4.000 euro een uitgebreide WordPress-website op maat laten maken die SEO technisch goed in elkaar zit. Bovendien zijn onze website-oplossingen gebruiksvriendelijkheid en voorzien van een professioneel design.

Je dient dan echter zelf nog het domein en de hosting nog  te bekostigen. Voor hosting en registratie .nl domein ben je bij diverse providers (onze provider is Antagonist) ongeveer 80 euro per jaar.

Marvo systeemplafonds

Wij maken websites met een focus op conversie

Bij een website bepaalt het design de eerste indruk en heeft het een grote invloed op de gemoedstoestand van de bezoeker. Want hoe minder de bezoeker moet nadenken bij het gebruik van je website, des te langer hij of zijn op je website verblijft. En hoe beter het design is, hoe meer (conversie) je uit elke marketingactie, bezoeker en pagina haalt.

Sterker nog: als je de conversie in de komende drie tot vijf jaar doorberekent, dan hebt je over tienduizenden, honderdduizenden of misschien zelfs miljoenen bezoekers die beïnvloed worden door het design.

 

WordPress website
Vrijblijvende offerte aanvragen

”Wist je dat: OpEinstein.nl is volledig Google Certified, dat betekent dat wij als online marketing bureau conform de richtlijnen van Google werken. De professionele certificering wordt door Google toegekend wanneer aangetoond is dat wij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.”

Offerte aanvragen? Geef uw wensen en doelstellingen aan ons door

Op basis hiervan kunnen we de kosten van je website berekenen.