De slimste keus in online marketing
  • 050 32 00 844
Offerte
Haal meer rendement uit je webshop Dynamisch adverteren Lees meer

Webshop prijzen automatisch aanpassen

Als webshop eigenaar blijft het lastig en tijdrovend om de juiste prijzen van jouw producten bij te houden. Je wilt jezelf niet de markt uit prijzen, maar ook niet onnodig te goedkoop zijn. In de snel veranderende wereld van de E-commerce worden prijzen dagelijks aangepast waardoor je al snel weer achter de feiten aan loopt. De software is geschikt voor ‘open source’-systemen. Dit zijn systemen als:

  • WordPress
  • Lightspeed
  • Magento
  • PrestaShop

Staat je CMS er niet tussen? Laat het ons weten, wij kunnen bekijken of er een API voor jouw webshop beschikbaar is. In feite is de enige criteria waar je producten aan moeten voldoen is de beschikking over een EAN-nummer en wij doen de rest.

Software die de prijzen in jouw webshop automatisch aanpast

Bij online verkopen is het essentieel om de beste prijsstrategieën toe te passen, helemaal als prijzen continue wijzigen en dynamisch zijn. Om te zorgen dat je niet duurder bent dan de concurrentie en je een beter rendement overhoudt aan je verkopen, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je je makkelijk kan aanpassen aan alle prijs-scenario’s die je tegenkomt. Het werkt bovendien twee kanten op: je biedt je producten ook niet te goedkoop aan. Op Einstein neemt graag het werk uit handen. Wij kunnen de software in je webshop bouwen in combinatie met de marges je minimaal wenst aan te aanhouden. Vervolgens kun je de prijzen zelf ook beheren(ook als je hiermee wilt testen). Daarna doet de software haar werk en worden de prijzen elke dag, op basis van de concurrentie, zowel naar omlaag als omhoog bijgesteld. Je kunt er hierdoor vanuit gaan dat je stijging ziet in de conversie als je de winstmarge.

Dynamisch adverteren

Kies voor een dynamische en volledig geautomatiseerde prijsstrategie

Word succesvoller met een webshop, ga met een slimme manier met je prijszetting om. Ben je geïnteresseerd in dynamisch prijs-adverteren? We houden we de instapdrempel zo laag mogelijk voor je. Kom in contact en profiteer van:

  • Geen opstartkosten;
  • Gratis eerste scan;
  • De software staat op onze server waardoor het niet ten koste gaat van de snelheid van jouw site;
  • Wij scannen de 2 grootste vergelijkingssites van Nederland: Google Shopping en Beslist.nl;
  • Stel je eigen marges in en laat ons vervolgens de slimste prijs voor jouw producten bepalen.
Website laten maken Groningen
Jouw productprijzen automatisch laten aanpassen?

Onze software helpt je graag, start met een gratis eerste scan

Leadfeeder - Genereer meer B2B sales
Zoekwoordenanalyse anno 2020
Marvo systeemplafonds
De ultieme website laten maken
Google SEO Workshop
SEO: the quick wins