De slimste keus in online marketing
  • 050 32 00 844
Offerte
4 stappen website design proces Bekijk stappen

1. Website offerte aanvragen

Je vraagt een offerte aan via het web formulier of maakt telefonisch een afspraak met één van onze online specialisten. Binnen 24 uur ontvang jij een prijsindicatie van het laten maken van een nieuwe WordPress-website. Indien gewenst kunnen wij ook een afspraak met je op locatie maken.

Website functionaliteiten

2. Start website-project

Je spreekt bij ons op kantoor, in Groningen, af met onze online marketingspecialisten. Je geeft je wensen door, bekijken websites van jouw concullega’s en we bespreken de beste online strategieën voor jou. We willen jouw bedrijf, eveneens als de klantbehoeften, echt goed leren begrijpen.

3. Concept webdesign

Opnieuw spreken we af op ons kantoor in Groningen om je een indruk te geven van de nieuwe website. Je wordt positief verrast met de nieuwe website (design), maar je zal ongetwijfeld nog wel een aantal puntjes hebben. Na het gesprek gaan we direct aan de slag met jouw feedback.

Website feedback

4. Nieuwe website online

Je bent superblij met de nieuwe website en je geeft ons groen licht om de website live te zetten. We dienen je website in bij Google Analytics en Search Console om nieuwe website direct hoger in Google te krijgen. Indien gewenst krijg je van ons een training voor het CMS WordPress.

Starten met laten maken van een nieuwe website?

Maak een afspraak met één van onze online specialisten