De slimste keus in online marketing
  • 050 32 00 844
Offerte
WhatsApp Marketing WhatsApp voor bedrijven

WhatsApp marketing voor bedrijven

Een ontwikkeling die in 2018 is ingezet, maar in 2019 belangrijker wordt en zich zeker verder door zet; WhatsApp marketing. In 2018 was het zover, WhatsApp werd beschikbaar voor bedrijven. Wat zijn de voordelen hiervan en wat kan je ermee? Hieronder leggen wij uit wat je ermee kan.

Mogelijkheden WhatsApp marketing

WhatsApp marketing zorgt er allereerst voor dat consumenten/klanten gemakkelijker met je in contact kunnen komen. Met name de jongste generatie belt niet meer graag een klantenservice en een e-mailreactie duurt vaak erg lang. WhatsApp is daarom voor de jongere generaties een nieuwe oplossing. Hoe ziet het WhatsApp voor bedrijven eruit?

  • Bedrijfsprofiel:Hier kan je alle informatie over je bedrijf kwijt. Een korte omschrijving van je bedrijf, contact en adresgegevens en natuurlijk openingstijden.
  • Berichttools:Om je klanten het beste van dienst te zijn heeft WhatsApp verschillende tools ingebouwd, zoals snelle antwoorden, automatische begroetingen en berichten bij afwezigheid. Op deze manier kan je je klanten direct te woord staan en voelen ze zich gehoord. Niks zo vervelend als geen antwoord krijgen op je appje.
  • Berichtstatistieken:Het is mogelijk bij te houden hoeveel berichten je ontvangst, verstuurt en welke berichten worden gelezen. WhatsApp voor bedrijven is nog in ontwikkeling en daarom zullen er in 2019 nog verschillende mogelijkheden bij komen!

Marketing uitbesteden?

Heb je interesse in WhatsApp marketing? OpEinstein.nl helpt je graag met het opzetten van een bedrijfsprofiel op WhatsApp. Op deze manier is deze direct geoptimaliseerd voor gebruik. Neem contact met ons op om je wensen te bespreken.

Online SEO marketing Groningen
Extra vermeldingen op lokale bedrijfsgidsen genereren?

Wij zoeken ze graag kosteloos voor je uit

Google SEO Workshop
SEO: the quick wins
Leadfeeder - Genereer meer B2B sales
Zoekwoordenanalyse anno 2023
Marvo systeemplafonds
De ultieme website laten maken