De slimste keus in online marketing
  • 050 32 00 844
Offerte
De allerbeste WordPress Website laten maken Waar moet je opletten?

De beste WordPress website laten maken?

Wil je een professionele WordPress-website laten maken? Een website met een goede opbouw, sterke inhoud en die meer bezoekers genereert? Wij maken sites die converteren en aan alle eisen voldoen. Ga voor een optimale gebruikservaring voor je bezoeker die wel zorgen voor conversie.

Wil je een professionele website laten maken met een ijzersterke vindbaarheid? Het maken van een website met een strak design is onze specialiteit. Wij onderscheiden ons door het maken van websites die hoog in Google ranken en goed converteren.

Marvo systeemplafonds

Hoe maak je de beste website?

De beste website typeert zich in makkelijk gebruik, sterke beveiliging en een uitstekende SEO. Een goede promotie van je website begint volgens ons bij het neerzetten van een gezonde basis. Bovendien is een gebruiksvriendelijke online klantreis is essentieel voor het realiseren van conversie.

Houdt er rekening mee dat het belangrijk is om een site te laten maken die zich aan elk schermapparaat aanpast. Laat een website bouwen die gebruikstechnisch optimaal is voor mobiel, tablet en desktop. Wees overigens bewust van de vele diverse schermafmetingen.

Een goede website begint eigenlijk bij jezelf. Start met het publiceren van relevante site-inhoud. Zorg daarnaast voor een volledige informatievoorziening en inventariseer welke vragen je bezoeker heeft. Bovendien wordt een website met een goede gebruikerservaring ook steeds belangrijker in het algoritme van Google.

Een verbeterde gebruikservaring verbetert ook de ranking van je website.

Website laten maken

Kies voor WordPress CMS 1/4

Onze webdevelopers werken dan ook het liefst met WordPress. Dit CMS is flexibel en biedt de meeste vormgevingsopties. Bovendien kent het gebruik van WordPress kent daarnaast ook vele en duurzame voordelen. Het is gemakkelijk in het gebruik en je kunt na verloop tijd een nieuwe thema inladen. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van WordPress-sites (en shops). Voordelen van WordPress:

  • Erg gemakkelijk om je eigen website te beheren
  • Onbeperkte mogelijkheden met betrekking tot functionaliteiten
  • Actuele techniek door constante updates
  • Makkelijk inladen van een nieuw thema
  • Goedkoop in onderhoud en uitstekend te beveiligen
  • Meest handige manier voor marketing automation 

WordPress is een systeem dat de mogelijkheden biedt om een goede converterende website te creëren. Dit komt door de snelheid en de altijd actuele techniek. Bovendien genieten WordPress-sites altijd een goede Google-beoordeling. Zo voldoen bijna alle WordPress-sites aan deze Google checklist.

Website met Wordpress laten maken

Kies voor een rustig webdesign 2/4

Het wordt steeds belangrijker dat een merk of website een sprekend design heeft dat als geheel bij elkaar past en jouw gedachtegoed uitstraalt. Websitebezoekers zijn bewust en onbewust visueel ingesteld. Kleurgebruik en de optische invulling van je website speelt in een hoge mate mee in hoe je website ervaren wordt. Een website die een hoge dosis prikkels afgeeft wordt in het algemeen sneller afgewezen. Dit kan bijvoorbeeld ontstaan door het gebruik van felle en harde kleuren. Sites die een bepaalde rust ogen geven vaak betere prestaties af.

“Kies nooit voor een goedkope en simpele WordPress-template: dit creëert een identiteitsprobleem. Investeer in het overbrengen van een unieke identiteit. Dit betaald zich dubbel en dwars uit.”

De huisstijl is daarmee enorm bepalend voor de beleving van je website. De sfeer van je website begint al bij je logo. Hoe steekt je logo in elkaar? Is het rond (harmonieus), vierkant (formeel) of gedetailleerd (specialistisch) vormgegeven? Ben je een organisatie die mensen helpt? Kies dan bijvoorbeeld voor het gebruik van zachte kleuren en ronde letters. Bevindt jouw organisatie zich in de financiële dienstverlening? Zorg dan juist voor urgentie, fellere kleuren en voor vertrouwen.

“Hoe beter het design, hoe meer je uit elke marketingactie, bezoeker en pagina haalt.”

Uniek webdesign laten maken

Website in dienst van conversie 3/4

Design is een cruciaal onderdeel van conversie. Het gaat dus allang niet meer om het hebben van een mooie website. Web developers en online marketeers moeten tegenwoordig intensief samen werken om tot de beste website te komen. De klantreis naar conversie zal, alvorens het designtraject start, al geheel duidelijk moeten zijn. Start daarom met het opmaken van de verschillende mogelijkheden in conversie.

“De gemiddelde websitebezoeker is moe van druk bewegende pijlen en felgekleurde call-to-actions richting web formulieren. Websitebezoekers geven de voorkeur aan een strak en rustig design, zoals ze dat ook kennen van veel mobiele sites en applicaties.”

Webdesign in dienst van conversie

Voeg video’s toe 4/4

We ervaren dat websiteteksten een steeds minder dominant aanwezig zijn. Geschreven teksten zijn droog en vereisen een zekere inspanning om tot je te laten nemen. Video’s kunnen daarentegen zijn leuk, ontspannend en duidelijker zijn. Met behulp van video kun je veel sneller een bepaalde boodschap overbrengen.

“Beeld zegt meer dan duizend woorden en zoekmachines begrijpen dat. Video’s, keuzehulpen, chatbots en illustraties domineren websites en tekst speelt veel meer een begeleidende rol.”

De toekomst is video en inmiddels is YouTube de wereldwijde nummer twee zoekmachine. Het staat met uitlegvideo’s, tutorials en reviewvideo’s. Begin daarom met het uploaden van online video’s aan het YouTube-domein. Deze video’s kun je vervolgens weer insluiten op je website.

Website video laten maken

Wat kost het laten maken van een nieuwe website?

Nieuwsgierig naar de kosten van het laten maken van een nieuwe WordPress website? Uiteraard zijn de kosten voor het nieuw laten maken van nieuwe WordPress-website afhankelijk van de gewenste functionaliteiten en de omvang. De onderhoud en hosting komt hier dan nog vervolgens overheen.

“Wij maken we ten opzichte van andere website-ontwikkelaars ook onderscheid door de mogelijkheid aan te bieden om incompany te werken.”

Mocht het prijsniveau van een nieuwe site passend zijn in het beschikbare budget, dan stellen we voor om een fysieke afspraak in te plannen. Dit kan op ons kantoor, maar natuurlijk ook bij u op locatie.

Website laten maken Groningen
Kollum
Website laten maken
De Houttwist
Webdesign, development, Webshop, WordPress & SEO performance
Groningen
Website laten maken
Grondverzet.nu
Webdesign en -development voor landelijk grondverzet platform
Groningen
MindfulnessFabriek
Webdesign, development, WordPress, Google Ads, linkbuilding & SEO performance
Wil jij een sterke en succesvolle WordPress-website laten maken?

Geef je wensen en doelstellingen vrijblijvend aan ons door

“SEO, webshop, Google Ads en Shopping optima forma ingesteld”

Alex Koning, Droogers Koel- en Keukeninnovatie, Surhuisterveen

“De nieuwe website van StressWise staat online. Zoals wij intern zeggen: de kwaliteit druipt er vanaf”

Harrie Kolsteeg, CEO De MindfulnessFabriek, Groningen

“Ze onderscheiden zich met deze manier van werken van andere ondernemingen”

Mirjam Marinus, marketingmanager Friesland Lease, Drachten

“Nuchtere, eerlijke en realistische partij”

Paul Goossens, Category Manager New Business Greetz, Amsterdam

“Geweldige resultaten geboekt met behulp van Op Einstein”

Wouter Koolmees, DGA Accu Noord, Groningen
Vrijblijvende offerte aanvragen