De slimste keus in online marketing
  • 050 32 00 844
Offerte
Webdesign WP Website Laten maken? Wil jij ook een succesvolle WP website laten maken?

WP website laten maken door OpEinstein.nl

Wil je een website laten maken en heb je weleens gehoord van WordPress? Een website van WordPress laten maken brengt vele voordelen met zich mee. Hieronder zetten we de voordelen van een WordPress website laten maken op een rijtje.

Marvo systeemplafonds

WP-CMS is erg gebruiksvriendelijk

Een van de grote voordelen van een WordPress is de gebruiksvriendelijkheid. Zowel ervaren gebruikers als beginners kunnen gemakkelijk met WordPress werken. Wel zo fijn dat je ook je eigen website gemakkelijk kunt aanpassen. Mocht je ergens niet uitkomen, vind je op internet ook vaak hoe je instellingen kunt aanpassen naar jouw wensen.

Een ander groot voordeel van WordPress websites, is dat de techniek ook altijd up-to-date is bij een WordPress website. WordPress komt jaarlijks gemiddeld met 8 updates. Je kan hierdoor altijd gebruik maken van de nieuwste technieken en de nieuwste plug-ins.

Ook voor de bezoeker van je website is een WordPress website erg gebruiksvriendelijk. Wanneer je een WordPress website laat maken, heb je namelijk altijd een website die compatible is voor alle apparaten. Dit houdt in dat de website goed wordt weergegeven op mobiel, tablet, laptop en desktop computer.

WordPress website
Vrijblijvende offerte aanvragen

”Wist je dat: OpEinstein.nl is volledig Google Certified, dat betekent dat wij als online marketing bureau conform de richtlijnen van Google werken. De professionele certificering wordt door Google toegekend wanneer aangetoond is dat wij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.”

Onbeperkte mogelijkheden bij een WP-CMS

Een WordPress website komt met vele voordelen, waaronder de vele mogelijkheden. In WordPress is het mogelijk om plug-ins te installeren. Op dit moment biedt WordPress meer dan 55.000 verschillende plug-ins aan. Voorbeelden van populaire plug-ins zijn bijvoorbeeld ‘contact form 7’, hiermee kan je gemakkelijk contactformulieren opmaken. Daarnaast is de plug-in ‘Yoast SEO’ al meer dan 5 miljoen keer geïnstalleerd. Deze Plug-in zorgt ervoor dat je WordPress website geoptimaliseerd wordt voor de zoekmachine.

WordPress website geoptimaliseerd voor SEO en conversies

Zoals al eerder gezegd zijn websites van WordPress geoptimaliseerd voor SEO en conversies. Enerzijds kan je dit doen door bijvoorbeeld een plug-in als ‘Yoast SEO’, daarnaast zorgt de expertise van OpEinstein.nl ervoor dat je websites ook goed converteert. Wat heb je namelijk aan een website met veel goede content, een goed design, maar geen klanten oplevert? Bij OpEinstein.nl weten we hoe we een goede WordPress website moeten maken, die ook nog eens scoort bij je doelgroep.

WordPress website

OpEinstein.nl: WP websitebouwer met passie

Wij zijn een partner op online marketinggebied met passie voor websites bouwen. Wij begrijpen dat er niet alleen goed webdesign nodig is om een succesvolle website te hebben. Vandaar dat onze passievolle designers worden gekoppeld aan de marketing jongens die inzage hebben in het online gedrag van jouw doelgroep. Dat levert goede inzichten op en zorgt ervoor dat jouw website succesvol wordt.

Lees verder over OpEinstein: Online marketing Groningen

Direct een WordPress website laten ontwerpen?

Wil je een WordPress website laten ontwerpen? Neem dan snel contact op met OpEinstein.nl. Wij kunnen je direct helpen.